default-header
Home Contact & route

Contact & route

Het Civitas Beachtoernooi wordt georganiseerd op Sportpark Hagerhof in Venlo-Zuid. Hier hebben wij de beschikking over een permanent en volwaardig recreatieterrein voor beachvolleybal. Er wordt tijdens het toernooi gespeeld op 15 velden. Gedurende het jaar kan er tussen maart en oktober ook worden gespeeld. Dan staat er vast één rij netten opgesteld voor de fanatiekelingen. Zo kun je lekker beachvolleyballen van het vroege voorjaar tot in de late nazomer!

De entree van het sportpark is gelegen aan Albatrosstraat 9 Venlo. Dit is bij het voormalige kantine gebouw van Kwiek Venlo waar ook kleedkamers open zijn.

Calamiteiten telefoon

Tijdens het Civitas Beachtoernooi is de wedstrijdwagen van maandag t/m vrijdag vanaf 18:00uur te bereiken via het telefoonnummer 0629286850

Op zaterdag 11 september is dit vanaf 10:00uur.

Parkeren

Let op! Tijdens het Civitas Beachtoernooi is de parkeergelegenheid beperkt. Wij raden het aan om met de fiets naar de toernooilocatie te komen. De organisatie vraagt jullie om niet met de auto te komen om de overlast voor de omwonenden te beperken. Mocht dit geen optie zijn vragen we jullie om niet op de Zwanenstraat, Waterhoenstraat of Albatrosstraat te parkeren maar op de aangewezen parkeerterreinen die we op deze pagina en de op locatie zelf zullen aanduiden.

Parkeerplaats 1: Onder de Ruben Kogeldans sporthal.

Parkeerplaats 2: Voor College Den Hulster.

 

Deze zijn beide te bereiken via de rotonde op de Hagerhofweg (Hagerhofweg 15, 5912PN Venlo) en zijn aangegeven met onderstaande bordjes langs de weg. Kijk op onze Routebeschrijving en parkeren voor een kaartje.

Parkeerbordjes

Uitwijk parkeerplaats: Voor Kringloopwarenhuis Het Goed. Deze is te bereiken via de Hagerhofweg. Gebruik deze alleen op aanwijzing van de parkeerwachten.

Fietsenstalling

De fietsenstalling is op het sportpark zelf.

Sportpark Hagerhof

Albatrosstraat 9 Venlo

Albatrosstraat 9, Venlo, Nederland
Open address in Google

Routebeschrijving