default-header
Home Contact & route

Contact & route

Contact buiten het beach-seizoen

Buiten het beach seizoen worden het mail adres van het Civitas Beachtoernooi en de socials niet actief gemonitord. Heb je een vraag kun je altijd contact opnemen met Volleybalvereniging Civitas. Je mail word dan doorgezet naar de juiste contactpersoon.

Algemene informatie

Het Civitas Beachtoernooi wordt georganiseerd op Sportpark Hagerhof in Venlo-Zuid. Hier hebben wij de beschikking over een permanent en volwaardig recreatieterrein voor beachvolleybal. Er wordt tijdens het toernooi gespeeld op 15 velden. Gedurende het jaar kan er tussen maart en oktober ook worden gespeeld. Dan staat er vast één rij netten opgesteld voor de fanatiekelingen. Zo kun je lekker beachvolleyballen van het vroege voorjaar tot in de late nazomer! Reservering hiervoor gaat via het Sportloket van de Gemeente Venlo.

De entree van het sportpark is gelegen aan Albatrosstraat 9 Venlo. Dit is bij het voormalige kantine gebouw van Kwiek Venlo waar ook kleedkamers open zijn.

Parkeren

Let op! Tijdens het Civitas Beachtoernooi is de parkeergelegenheid beperkt. Wij raden het aan om met de fiets naar de toernooilocatie te komen. De organisatie vraagt jullie om niet met de auto te komen om de overlast voor de omwonenden te beperken. Mocht dit geen optie zijn vragen we jullie om niet op de Zwanenstraat, Waterhoenstraat of Albatrosstraat te parkeren maar op de aangewezen parkeerterreinen die we op deze pagina en de op locatie zelf zullen aanduiden.

Parkeerplaats 1: Onder de Ruben Kogeldans sporthal.

Parkeerplaats 2: Voor College Den Hulster.

 

Deze zijn beide te bereiken via de rotonde (Technodome) op de Hagerhofweg (Hagerhofweg 15, 5912PN Venlo) en zijn aangegeven met onderstaande bordjes langs de weg. Kijk op onze Routebeschrijving en parkeren voor een kaartje.

Parkeerbordjes

Uitwijk parkeerplaats: Voor Kringloopwarenhuis Het Goed. Deze is te bereiken via de Hagerhofweg. Gebruik deze alleen op aanwijzing van de parkeerwachten.

Onderstaand is een overzichtskaart met de locatie van de parkeerplaatsen en de looproute naar Sportpark Hagerhof. De wandelroute loopt over het terrein van College Den Hulster (langs P1 en P2). Via de Albatrosstraat bereik je de ingang van Sportpark Hagerhof.

 

Fietsenstalling

De fietsenstalling is op het sportpark zelf.

Sportpark Hagerhof

Albatrosstraat 9 Venlo

Albatrosstraat 9, Venlo, Nederland
Open address in Google

Routebeschrijving