default-header
HomeAankondiging Civitas Beachtoernooi 2021 en opening inschrijvingen

Aankondiging Civitas Beachtoernooi 2021 en opening inschrijvingen

Beste Beachers

Jullie hebben er lang op moeten wachten maar het is zover. Het Civitas Beachtoernooi komt er aan!
Van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 september 2021 op sportpark Hagerhof in Venlo-zuid is er weer de mogelijkheid om met vrienden, familie en collega’s in het zand een ontspannen potje te volleyballen.
Door de situatie rondom Covid-19 hebben we het programma beperkt to 5 toernooidagen. Hoeveel teams er maximaal per avond mee kunnen doen is op dit moment nog niet bekend.

Na een moeilijke periode waarin samen iets ondernemen bijna niet mogelijk was willen we jullie op een later tijdstip in het jaar toch bekende Civitas beach gevoel geven.
Dit geldt extra voor het zorgpersoneel, die ons met hun kennis en kunde door deze tijd hebben geholpen. Daarom starten we het Civitas Beachtoernooi dit jaar met het Open Gezondheidszorg toernooi.
We hopen zoveel mogelijk teams te mogen verwelkomen op onze prachtige nieuwe locatie, echter is het nog afwachten welke regels er in september van kracht zijn. Daarom worden de inschrijvingen medio volgende week geopend!

Volledig programma:
Dinsdag 7 september: Open Gezondheidszorg toernooi
Woensdag 8 september: Bedrijventoernooi
Donderdag 9 september: Bedrijventoernooi
Vrijdag 10 september: Open inschrijving
Zaterdag 11 september: Open Jeugdtoernooi

Houd onze website en facebook pagina in de gaten voor updates over inschrijvingen en hoe je de nieuwe locatie kunt bereiken.

Tot snel!

Organisatie Civitas Beachtoernooi