default-header
HomeAfgelasting Civitas Beachtoernooi 2020

Afgelasting Civitas Beachtoernooi 2020

Beste Beachers,

Wij hebben in navolging van andere evenementen in Venlo besloten om het Civitas Beachtoernooi dit jaar af te gelasten. Door de onduidelijkheid rondom de ontwikkelingen met het COVID-19 virus in combinatie met de verwachting dat de huidige situatie niet zal veranderen is het niet realistisch om een evenement van deze schaal met de bekende ontspannen sportieve sfeer voor jullie neer te zetten.

Daarbij hebben we ook overwogen dat:

1. een groot deel van onze deelnemers/bedrijven/sponsoren en leveranciers op dit moment door de Corona-crisis zwaar getroffen zijn;

2. de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers het belangrijkste is. Op dit gebied willen we dan ook geen enkele concessie doen;

3. het tot medio juni onzeker blijft of een evenement wel plaats mag vinden (ook al zou dit bijvoorbeeld in augustus zijn); maar er dan wel noodzakelijke voorinvesteringen t.b.v. het toernooi gedaan moeten worden.

Wij vinden het jammer dat we nu niets voor jullie kunnen organiseren en daar willen we een alternatief voor bieden. Graag willen wij jullie dan ook uitnodigen voor een toernooi later dit jaar. Wij willen voor alle teams een super evenement neerzetten waarin de gezelligheid en het ontspannen sporten centraal staat. We hebben hier al positief contact over gehad met enkele andere partijen. Wanneer er meer over bekend is zullen we dit natuurlijk op onze website en socials plaatsen.

Graag tot dan. Blijf gezond!

Organisatie Civitas Beachtoernooi