default-header
HomeLaatste info weersvoorspelling & frietwagen

Laatste info weersvoorspelling & frietwagen

Beste beachers,

Morgen gaat het Civitas Beachtoernooi van start. Wij als organisatie hebben er zin in. Gisteren hebben we met een groep enthousiaste vrijwilligers van Civitas onder wisselende weersomstandigheden de netten opgebouwd. Buiten enkele “finishing touches’ zijn we er helemaal klaar voor!

Weersvoorspelling

De weersvoorspelling is niet eenduidig voor de komende week. Onderstaand is de algemene voorspelling. Hierin is duidelijk te zien dat dinsdag en woensdag het meeste regen verwacht word. Wij deinzen niet terug voor een beetje water, en het toernooi gaat gewoon door tenzij de situatie niet veilig of niet speelbaar is.

Check daarom op de dag dat je speelt zelf de weersvoorspelling voor de avond en zorg dat je goed gekleed komt.

 

 

Frietwagen Frites-art (dinsdag, woensdag en vrijdag)

Op dinsdag, woensdag en vrijdag is de frietwagen van Frites-art aanwezig. Als je niet bekend bent met deze frietwagen hebben we de onderstaande informatie ontvangen over de friet die ze verkopen.

“Wij wassen en snijden de Agria aardappelen een dag van tevoren. Deze aardappelen bevat nog de schil waar juist de nodige vezels en vitamines in zitten. De aardappel zelf bestaat voornamelijk uit amylum (koolhydraten). De ongeschilde gesneden aardappel wordt 2x gebakken in een natuurlijk olie welke telkens ververst wordt. Ook deze natuurlijke oliĆ«n heb je nodig als voedsel. Dus onzes inziens is onze verse friet zeker geen (zeer) ongezonde maaltijd.
De keuze ligt natuurlijk wel bij de klant zelf of dat ze er graag zout op willen en mayo of curry erbij willen.”

Eten op donderdag

Op donderdag is de frietwagen van Brendon Hoyer aanwezig. Iedere dag zijn er voorzieningen om te eten.

Het eten kan (iedere dag) met consumptiemunten worden betaald. De munt verkoop is bij de bar. Je kunt hier betalen met je pinpas.

Wij wensen jullie veel plezier!