default-header
HomeLaatste nieuws en weersvoorspelling

Laatste nieuws en weersvoorspelling

Beste beachers,

Maandag gaat de 24e editie van het Civitas beachtoernooi van start. En bijna iedere avond is vol! Meer dan 270 teams hebben zich ingeschreven voor een toernooi.

Als het goed is hebben jullie een bevestigingsmail van ons ontvangen. Check voor de zekerheid de spam folder. Mocht je niks ontvangen is hier nogmaals de belangrijkste informatie.

Het beachterrein is vanaf 18:00u toegankelijk. Aanmelden is mogelijk vanaf 18.30 u. Ben er op tijd en meld je als team ook op tijd aan. Pas als iedereen is aangemeld kunnen we beginnen.

Parkeren

Tijdens het Civitas Beachtoernooi is de parkeergelegenheid beperkt. Wij vragen deelnemers dan ook om met de fiets naar de toernooi-locatie te komen om de overlast voor de omwonenden te beperken. Kijk op onze contact pagina voor alle info.

Corona

Met het recente nieuws rondom corona besmettingen willen we nogmaals benadrukken dat deelname op eigen risico. Heb je klachten, blijf dan thuis.

Betalen

Betaal zoveel mogelijk met de pin. Contact betalen is mogelijk maar in verband met veiligheid en hygiëne het verzoek ook om ook dit jaar zoveel mogelijk met pin te betalen. Bonnen kan je kopen in de tent bij de bar. Bij de frietwagen betaal je met pin. Aan de bar betaal je met bonnen.

Weersvoorspelling

De voorspelling is gelukkig ook deze editie weer super!

 

Zorg dat je goed bent voor bereid om de weersomstandigheden Denk bijvoorbeeld zelf aan zonnebrand, een petje, een bidon en iets met lange mouwen voor als de zon ondergaat. Let goed op jezelf én je medespelers.

 

Wij hebben er zin in. See you at the beach!