default-header
HomeLaatste nieuws & update inschrijvingen

Laatste nieuws & update inschrijvingen

Het beachtoernooi komt snel dichterbij! over 1.5 week gaan we van start. We hebben voor nu nog een aantal updates die we willen delen.

1. Het weer: Zoals ieder jaar houden we het weer tijdens het toernooi weer goed in de gaten; en we zullen ons best doen tijdig te communiceren bij extreem slecht weer. Voorlopig ziet het er goed uit. Een meer accurate update doen we komend weekend.
2. Calamiteiten: Bij calamiteiten of overlast is er tijdens het toernooi een telefoonnummer beschikbaar. Het nummer zal in het informatieblok “contact opnemen” op de website tijdens het toernooi te zien zijn. Aanspreekpunt op het terrein is altijd de wedstrijdwagen. Van hieruit zal (wanneer nodig), iemand van de organisatie opgeroepen worden.
3. EK voetbal: Het EK voetbal is vol aan de gang, en er zijn tijdens het toernooi tv-schermen aanwezig waarop de wedstrijden van het Nederlands elftal live te volgen zijn.
4. Zoals gecommuniceerd in de informatiemail van dinsdag 2-7; is er die avond ook diploma uitreiking bij College Den Hulster. Houd dus rekening met parkeer drukte. Zoals altijd: kom zoveel mogelijk met de fiets en houd de aangewezen parkeerplaatsen aan. Zo ontlasten we de buurt. Er zijn op locatie parkeerwachters aanwezig om je te helpen bij vragen.
5. Inschrijvingen vrijdag 28-6. Op vrijdag 28-6 zijn nog 2 plekken beschikbaar. 1 plek in de Heren 4v4 poule en 1 plek in de Dames 2v2 poule. Dus als je een beetje (of meer) kunt volleyballen ben je van harte welkom om mee te doen! Inschrijven kan hier.
6. Inschrijvingen andere dagen. Uitgezonderd van de toernooien die niet vol zijn; zijn alle plekken opgevuld. Afgelopen week zijn er nog enkele plekken vrij gekomen en alle mailtjes naar kandidaten op de reservelijst zijn verstuurd. Graag ontvangen wij z.s.m. bevestiging van jullie kant zodat we de inschrijving kunnen finaliseren.

Als je nog vragen hebt, laat het ons weten! We doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden.