default-header
HomeLaatste nieuws & weersvoorspelling

Laatste nieuws & weersvoorspelling

Beste Beachers,

Momenteel is de eerste grote zandactiviteit op sportpark Hagerhof in de vorm van de Klaverblad Eksposion ’71 BeachCup. Wij moeten nog een paar nachtjes wachten tot dat we mogen beginnen. Daarom nu de laatste updates

 

EK voetbal

Het EK voetbal is vol aan de gang, en er zijn tijdens het toernooi tv-schermen aanwezig waarop de wedstrijden van het Nederlands elftal live te volgen zijn.

Inschrijvingen & live bijhouden stand

Op vrijdag 28-6 zijn nog 2 plekken beschikbaar. 1 plek in de Heren 4v4 poule en 1 plek in de Dames 2v2 poule. Dus als je een beetje (of meer) kunt volleyballen ben je van harte welkom om mee te doen! Inschrijven kan hier.

Back to the Beach: er zijn nog plekken beschikbaar. Inschrijven kan hier.

Tijdens het toernooi kun je de stand in de poule live bijhouden via te Tournify app of via de website. Wij zorgen dat er een QR code/link beschikbaar is zodat je het gemakkelijk kunt vinden.

Jubileum editie nieuws

Dit is de 25e editie van het Civitas beachtoernooi. Om dit te vieren is er op zaterdag 29 juni vanaf 20:30u een groot feest in de Civitas kantine (locatie Ruben Kogeldans sporthal). Iedereen is van harte welkom!

Ook verkopen we dit jaar speciale jubileum T-shirts. Deze zijn vanaf a.s. dinsdag te koop voor de speciale jubileumprijs van 5 euro. Ze zijn te koop bij de bar.

Weersvoorspelling

Onderstaand is de algemene voorspelling. Hierin is duidelijk te zien dat later deze grootste kans heeft op regen. Wij deinzen niet terug voor een beetje water, en het toernooi gaat gewoon door tenzij de situatie niet veilig of niet speelbaar is. Houd er rekening mee dat dit een voorspelling is. Gezien de wisselende weersomstandigheden van de afgelopen weken raden we jullie aan om op de dag dat je speelt zelf de weersvoorspelling te checken voor de avond. Zorg dat je goed gekleed komt.

Voorspelling week 26

Voorspelling weekend week 26 en begin week 27

Zoals altijd zullen wij de weersvoorspelling goed monitoren. Bij uitzonderlijke situaties zullen we via Facebook & de website communiceren.

Contact tijdens het Beachtoernooi

Voor calamiteiten tijdens het beachtoernooi is een telefoon nummer beschikbaar. Daarnaast kun je ons ook altijd mailen.

Houd er echter wel rekening mee dat een mailtje niet direct beantwoord word.