default-header
HomeOpeningstijden en weersverwachting

Openingstijden en weersverwachting

Beste deelnemers,

Als het goed is hebben jullie allemaal een informatie mail ontvangen. Mocht je deze niet zien kijk ook in je spam mailbox. Als je deze niet hebt ontvangen stuur dan even een mailtje naar beach@civitasvenlo.nl, dan zullen we je de informatie zo snel mogelijk toe sturen.

Openingstijden

Het beachterrein gaat maandag tot vrijdag om 18:00u open voor deelnemers. Teams kunnen zich vanaf 18:15uur melden bij de wedstrijdwagen. Doe dit alsjeblieft zo snel mogelijk, dan weten we welke teams aanwezig zijn en kunnen we om 19:00uur beginnen.

Weersverwachting

Als organisatie hopen we altijd dat het mooi weer wordt. Gelukkig zijn de voorspellingen voor de komende week goed. Het ziet er naar uit dat het warm wordt, tussen de 24 en 29 graden overdag. Dit is warm voor september, maar houd er rekening mee dat het ’s avonds snel kan afkoelen. Denk dus zelf een bidon voor water maar ook iets met lange mouwen voor als de zon ondergaat (tussen 20:00 en 20:30 uur).

Weer 2021

Er is veel meer natuurlijke schaduw op het nieuwe terrein, maar de zon kan het volleyballen misschien tijdens het eerste uur lastig maken. Een petje of zonnebril kan hierin helpen. Verder adviseren we jullie om voldoende water te drinken en goed op jezelf en je teamgenoten te letten.

Veel volleybalplezier