default-header
HomeUitslagen en foto’s 2023

Uitslagen en foto’s 2023

Beste Beachers,

Het zit er weer op. Wat was het een ontzettend mooie en sportieve week. Ondanks de onzekere weersvoorspelling in het begin van de week was er weer de bekende (sportieve) gezelligheid waar ons toernooi bekend om staat. De avonden waren op een paar plaatsen helemaal vol en wij kijken als organisatie terug op een geslaagde week.

Foto’s!

Op onze foto pagina staan alle foto’s. Mocht je een foto in groter formaat wilt hebben kun je altijd een mailtje sturen. Wij delen graag. In verband met privacy delen wij onze foto’s niet meer op Facebook.

Uitslagen

Hieronder vind je alle uitslagen van de toernooien nog eens terug. Gefeliciteerd aan de winnaars. Graag zien wij jullie het volgend jaar weer terug om de titel te verdedigen!

Maandag 3 juli: Besloten toernooi personeel De Zorggroep
Dinsdag 4 juli: Open inschrijving zorgpersoneel
Woensdag 5 juli: Bedrijventoernooi
Donderdag 6 juli: Bedrijventoernooi
Vrijdag 7 juli: Open inschrijving/Civitas Beach-night

Gevonden voorwerpen

Ieder jaar vinden we verschillende voorwerpen bij het opruimen. Stuur even een mailtje als je iets kwijt bent. De items liggen nu bij iemand thuis van de organisatie en zullen na de vakantie (waarschijnlijk) naar de Civitas kantine gaan.

Bedankjes

Als eerste een groot woord van dank aan alle sponsoren. Jullie steun is een belangrijke pijler voor ons toernooi. Bedankt voor alle financiële en materiële bijdrage die het Civitas Beachtoernooi mogelijk maken.

Het Civitas Beachtoernooi word geheel georganiseerd door vrijwilligers. Een ontzettend groot dank je wel aan iedereen die in de voorbereiding, tijdens en met afbreken geholpen heeft. Jullie zijn onmisbaar!

Aan alle deelnemers: Wij vonden het weer een toffe editie en hopen dat jullie ook hebben genoten. Bedankt aan alle 288 teams voor jullie deelname en jullie enthousiasme. We zien jullie graag weer het volgend jaar.