default-header
HomeUitslagen en foto’s 2024

Uitslagen en foto’s 2024

Beste Beachers,

Het zit er weer op. Wat was het een ontzettend mooie en sportieve week. Ondanks de wisselende weersomstandigheden (van zeer warm naar fris en vochtig) stond ook deze editie weer in het teken van de bekende (sportieve) gezelligheid. Ook nu waren de avonden waren op een paar plaatsen na helemaal vol en wij kijken als organisatie terug op een geslaagde jubileum editie.

Uitslagen

Hieronder vind je alle uitslagen van de toernooien nog eens terug. Gefeliciteerd aan de winnaars. Graag zien wij jullie het volgend jaar weer terug om de titel te verdedigen!

Dinsdag 25 juni: Besloten toernooi Gilde/Gemeente Venlo
Woensdag 26 juni: Bedrijventoernooi
Donderdag 27 juni: Bedrijventoernooi
Vrijdag 28 juni: Open inschrijving/Civitas Beach-night  & Extra bedrijvenavond
Zaterdag 29 juni: Civitas Back to the Beach
Maandag 1 juli: Besloten toernooi personeel De Zorggroep
Dinsdag 2 juli: Open inschrijving zorgpersoneel

Foto’s

Wij doen ons best om zo snel mogelijk de foto’s online te hebben.Ze zijn dan te zien op onze foto pagina.

Houd er echter rekening mee dat onze fotograaf vrijwilligers ze misschien niet binnen 4 dagen uitgezocht en bewerkt hebben zodat ze online kunnen.

 

 

Gevonden voorwerpen

Ieder jaar vinden we verschillende voorwerpen bij het opruimen. Stuur even een mailtje als je iets kwijt bent. De items liggen nu bij iemand thuis van de organisatie en zullen na de vakantie (waarschijnlijk) naar de Civitas kantine gaan.

Bedankjes

Als eerste een groot woord van dank aan alle sponsoren. Jullie steun is een belangrijke pijler voor ons toernooi. Bedankt voor alle financiële en materiële bijdrage die het Civitas Beachtoernooi mogelijk maken.

Het Civitas Beachtoernooi word geheel georganiseerd door vrijwilligers. Een ontzettend groot dank je wel aan iedereen die in de voorbereiding, tijdens het toernooi en met afbreken geholpen heeft. Jullie zijn onmisbaar!

Aan alle deelnemers: Wij vonden het weer een toffe editie en hopen dat jullie ook hebben genoten. Bedankt aan alle teams voor jullie deelname en jullie enthousiasme. We zien jullie graag weer het volgend jaar.