default-header
HomeUitslagen en foto’s 2022

Uitslagen en foto’s 2022

Beste Beachers,

wat was het een ontzettend mooie en sportieve week. Lekkere temperaturen en vooral veel (sportieve) gezelligheid.

Foto’s!

Op onze facebook pagina en onze foto pagina staan alle foto’s. Mocht je een foto in groter formaat wilt hebben kun je altijd een mailtje sturen. Wij delen graag.

Uitslagen

Hieronder vind je alle uitslagen van de toernooien nog eens terug.

Maandag 11 juli 2021: Besloten toernooi De Zorggroep en Gemeente Venlo.

Dinsdag 12 juli 2022: Open inschrijving zorgpersoneel.

Woensdag 13 juli 2022: Open bedrijventoernooi.

Donderdag 14 juli 2022. Open bedrijventoernooi.

Vrijdag 15 juli 2022. Open inschrijving & Extra bedrijvenpoule.

Gevonden voorwerpen

Ieder jaar vinden we verschillende voorwerpen bij het opruimen. Dit jaar hebben we een ring, shirts van KidzBase en een sleutel gevonden.

Stuur even een mailtje als iets hiervan van jou is. De items liggen nu bij iemand thuis van de organisatie en zullen na de vakantie (waarschijnlijk) naar de Civitas kantine gaan.

Bedankjes

Als eerste een groot woord van dank aan alle sponsoren. Jullie steun is een belangrijke pijler voor ons toernooi. Bedankt voor alle financiƫle en materiƫle bijdrage die het Civitas Beachtoernooi mogelijk maken.

Het Civitas Beachtoernooi word geheel georganiseerd door vrijwilligers. Een ontzettend groot dank je wel aan iedereen die in de voorbereiding, tijdens en met afbreken geholpen heeft. Jullie zijn onmisbaar!

Aan alle deelnemers: Wij vonden het weer een toffe editie en hopen dat jullie ook hebben genoten. Bedankt aan alle 257 teams voor jullie deelname. We zien jullie graag weer het volgend jaar.