default-header
HomeWij gaan door

Wij gaan door

Beste Beachers,

Na aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag zijn wij als stuurgroep om tafel gaan zitten om de ontwikkelingen te bespreken. Via deze weg willen we jullie informeren waar we als organisatie staan en welke voorbereidingen we nu treffen.

De huidige regels gelden in ieder geval tot 1 september, en omdat ons toernooi pas op 7 september begint houden we er rekening mee dat de huidige regelgeving wordt verlengd. Op basis hiervan treffen we nu onze voorbereidingen en hebben we het volgende besloten:

We zien op basis van de huidige situatie geen reden om het Civitas Beachtoernooi af te gelasten. We zijn in contact met de gemeente om te kijken hoe we een zo prettig en normaal mogelijke ervaring kunnen realiseren voor alle deelnemers binnen de regelgeving. Wij zullen voldoen aan de regelgeving zoals die op het moment van toernooistart van toepassing is. Alle teams worden hierover uiterlijk een week voor aanvang schriftelijk over geïnformeerd.

We kunnen per avond voor 60 teams een toernooi faciliteren. Dit betekent dat er ongeveer 250-280 mensen inclusief vrijwilligers op het terrein actief zijn. Dit aantal valt ruim binnen de gestelde minimum van 750 personen. Op dit moment houd dit in dat alle deelnemers, vrijwilligers en (eventuele) supporters een vaccinatiebewijs of een negatieve test moeten overleggen bij de ingang.

Wij snappen het volledig als er deelnemers zijn die zich niet prettig voelen bij de (huidige) regelgeving of bij de hoeveelheid mensen. Net als alle voorgaande jaren krijgen alle teams die zich terugtrekken hun inschrijfgeld volledig terug! Je hoeft bij ons geen reden voor terugtrekking te overleggen. Restitutie inschrijfgeld is ook het geval als wij in een later stadium er zelf voor kiezen om het toernooi af te gelasten.

De huidige stand van de inschrijvingen

Wij zijn super blij dat de inschrijvingen van de toernooien goed lopen. Ondanks dat we het Civitas Beachtoernooi veel later in het jaar organiseren is donderdag 9 september al een tijdje vol. Op woensdag 8 september is nog wat plaats, maar we verwachten deze ook volledig te vullen voor aanvang van het toernooi.

Voor bedrijventeams die op deze dagen niet kunnen willen we aanstippen dat er op vrijdag 10 september ook een mogelijkheid is om deel te nemen. De Recreatief mix klasse is het reguliere niveau waarin jullie normaal spelen. Anders is dat je hier teams met vrienden en families tegen komt.

Nogmaals bedankt aan alle teams en sponsoren die ons toernooi steunen en we hopen jullie allemaal live te zien tijdens het Civitas Beachtoernooi 2021.